Επισκευή στεγνωτηρίου

Επισκευή στεγνωτηρίου

Το στεγνωτήριο έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της έλλειψης χώρου που παρουσιάζεται στις σύγχρονες κατοικίες.

Όπως όλες οι συσκευές έτσι και αυτή, από την συχνή χρήση της παρουσιάζει βλάβες που χρήζουν άμεση επισκευή - service από εξειδικευμένο τεχνικό το συντομότερο δυνατόν και πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή για τον ιδιοκτήτη.

Η εταιρία μας διαθέτει τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους επισκευές και θα δώσουν άμεση λύση κάνοντας διάγνωση στον χώρο σας και καθοδηγώντας σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το στεγνωτήριο δεν στεγνώνει καλά τα ρούχα:

Βεβαιωθείτε οτι το δοχείο νερού είναι άδειο και το φίλτρο σας καθαρό. Εάν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω μπορεί το στεγνωτήριο να χρειάζεται καθαρισμό.

Δεν γυρνάει ο κάδος στο στεγνωτήριο:

Μπορεί να οφείλεται στον ιμάντα της συσκευής (κομμένος ή έχει βγει από την θέση του).

Το στεγνωτήριο ρίχνει την ασφάλεια:

Ελέγξτε πρώτα την γραμμή παροχής και την ασφάλεια. Εάν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω μπορεί να οφείλεται στην αντίσταση του στεγνωτηρίου ή στο μοτέρ περιστροφής του κάδου.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:

 ... και στην υπόλοιπη Αττική

Η εταιρία μας είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα για την επισκευή - service του στεγνωτηρίου σας.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές στεγνωτηρίων: Pitsos - Siemens - Bosch - Neff - Brandt καθώς και άλλους κατασκευαστές.