Επισκευή ψυγείου

Το ψυγείο είναι η πλέον απαραίτητη συσκευή του σπιτιού μας καθώς σε περίπτωση βλάβης χρειάζεται η άμεση επισκευή - service του ψυγειου σας το συντομότερο δυνατόν από εξειδικευμένο τεχνικό και πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή για τον ιδιοκτήτη.

Η εταιρία μας διαθέτει τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους επισκευές και θα δώσουν άμεση λύση κάνοντας διάγνωση στον χώρο σας και καθοδηγώντας σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Αναλαμβάνουμε επισκευές σε όλη την Aθήνα και τα προάστια.

Το κόστος του ελέγχου-διάγνωσης είναι 15€ + Φ.Π.Α. Εάν προχωρήσετε στην επισκευή της συσκευής σας το ποσό αφαιρείται από το τελικό σύνολο.

Καλέστε μας για Επισκευή - Service - Τοποθέτηση - Συντήρηση

Συντήρηση Ψυγείου

Το ψυγείο είναι μια συσκευή η οποία δεν απαιτεί κάποια ειδική συντήρηση στα μηχανολογικά μέρη της συσκευής. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να διατηρούμε τα λάστιχα από τις πόρτες καθαρά και να εφάπτονται καλά με το κεντρικό σώμα του ψυγείου.

Το ψυγείο/μοτέρ κάνει θόρυβο

Μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα του συμπιεστή ή να χρειάζεται έναν καθαρισμό το εξωτερικό στοιχείο.

Δεν δουλεύει η συντήρηση ή η κατάψυξη του ψυγείου

Μπορεί να χρειάζεται μια απλή 24ωρη απόψυξη αλλά μπορεί και να έχετε κάποιο πρόβλημα με το σύστημα απόψυξης (αισθητήρας - αντίσταση - χρονοδιακόπτης), καθώς και να έχετε διαρροή φρέον ή πρόβλημα στον συμπιεστή.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:

 ... και στην υπόλοιπη Αττική

Η εταιρία μας είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα για την επισκευή - service του ψυγείου σας.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές ψυγείων:   Pitsos - Siemens - Bosch - Neff - Brandt καθώς και άλλους κατασκευαστές.