Επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων.

Το πλυντήριο ρούχων είναι ίσως η πιο απαραίτητη συσκευή η οποία λύνει τα χέρια μας όσο αναφορά την καθημερινή μας καθαριότητα και υγιεινή.

Δυστυχώς όμως λόγω της καθημερινής του χρήσης υπάρχει η φυσιολογική φθορά των εξαρτημάτων, όσο καλή να είναι η εταιρία κατασκευής του.Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται η άμεση επισκευή - service του πλυντηρίου σας από εξειδικευμένο τεχνικό, το συντομότερο δυνατόν και πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Η εταιρία μας διαθέτει τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους επισκευές και θα δώσουν άμεση λύση κάνοντας διάγνωση στον χώρο σας και καθοδηγώντας σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επισκευή του πλυντηρίου σας. Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Αναλαμβάνουμε επισκευές σε όλη την Aθήνα και τα προάστια.

Το κόστος του ελέγχου-διάγνωσης είναι 15€ + Φ.Π.Α. Εάν προχωρήσετε στην επισκευή της συσκευής σας το ποσό αφαιρείται από το τελικό σύνολο.

Καλέστε μας για Επισκευή - Service - Τοποθέτηση - Συντήρηση

Συντήρηση πλυντηρίου ρούχων

Η συντήρηση που μπορούμε να κάνουμε στην συσκευή μας είναι μια φορά στους τρεις μήνες να χρησιμοποιούμε τα ειδικά καθαριστικά που προτείνει ο κατασκευαστής της εκάστοτε συσκευής.

Το πλυντήριο ρούχων δεν βγάζει τα νερά:

Μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα της αντλίας αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να κοιτάξετε το φίλτρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος εάν έχει πιάσει κάποιο μικροαντικείμενο καθώς και να ελέγξετε το σιφόνι σας.

Το πλυντήριο ρούχων μυρίζει:

Μπορεί να θέλει έναν καθαρισμό ο κάδος με τα ειδικά καθαριστικά που κυκλοφορούν στην αγορά ή να σας έχει πιάσει την λεγόμενη ‘μούχλα’ το λάστιχο πόρτας του πλυντηρίου και να χρειάζεται αλλαγή.

Το πλυντήριο ρούχων σας ρίχνει την ασφάλεια:

Βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια και η γραμμή του πίνακα σας είναι σωστή και αν είναι, τότε πιθανώς έχουμε πρόβλημα στην αντίσταση του πλυντηρίου ή στο μοτέρ του πλυντηρίου.

Το πλυντήριο ρούχων χάνει νερά:

Βεβαιωθείτε ότι είναι καλά βιδωμένο το φίλτρο και ότι η πόρτα σας είναι καλά σφραγισμένη, αλλιώς μπορεί να είναι κομμένο το λάστιχο της πόρτα σας ή κάποιο σωληνάκι να είναι κομμένο ή βγαλμένο από την θέση του.

Το πλυντήριο ρούχων σας ρίχνει τον ρελέ:

Ακολουθείστε τα βήματα του προβλήματος που συναντήσαμε με την ασφάλεια.

Το πλυντήριο ρούχων δεν στύβει-δεν γυρνάει ο κάδος:

Πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στα καρβουνάκια του μοτέρ, στο ίδιο το μοτέρ ή πρόβλημα πλακέτας.

Το πλυντήριο ρούχων δεν ζεσταίνει το νερό:

Μπορεί να έχουμε κάποιο πρόβλημα με την αντίσταση ή με την πλακέτα της συσκευής.

Το πλυντήριο ρούχων δεν τραβάει νερό:

Πιθανον να υπαρχει προβλημα στα καρβουνακια του μοτερ, στο ιδιο το μοτερ ή προβλημα πλακετας.

Το πλυντηριο ρουχων δεν στυβει ή δεν γυρναει ο καδος:

Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην βαλβίδα νερού. Πρέπει να ελεγχθεί η παροχή νερού ή μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην πλακέτα.

Το πλυντήριο ρούχων κάνει θόρυβο στο στύψιμο:

Μπορεί να οφείλεται στα ρουλεμάν του κάδου ή στα αμορτισέρ του πλυντηρίου.

Το πλυντήριο ρούχων μετακινείται:

Πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στα αμορτισέρ.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:

 ... και στην υπόλοιπη Αττική

Η εταιρία μας είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα για την επισκευή - service του πλυντηρίου ρούχων σας.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές πλυντηρίου ρούχων:   Pitsos - Siemens - Bosch - Neff - Brandt καθώς και άλλους κατασκευαστές.