Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σπάνια να συναντήσουμε νοικοκυριό χωρίς πλυντήριο πιάτων και όσο και να φαίνεται παράξενο είναι πλέον απαραίτητο σε κάθε σύγχρονη νοικοκυρά που ο χρόνος της είναι περιορισμένος και θέλει να μειώσει τον χρόνο που περνάει στην κουζίνα.

Το πρόβλημα είναι ότι συχνά μας παρουσιάζονται προβλήματα στην λειτουργία του λόγω της καθημερινής του χρήσης. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται η άμεση επισκευή - service του πλυντηρίου σας από εξειδικευμένο τεχνικό το συντομότερο δυνατόν και πάντα στην πιο συμφέρουσα τιμή για τον ιδιοκτήτη.

Η εταιρία μας διαθέτει τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους επισκευές και θα δώσουν άμεση λύση κάνοντας διάγνωση στον χώρο σας και καθοδηγώντας σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας.

Το κόστος του ελέγχου-διάγνωσης είναι 15€ + Φ.Π.Α. Εάν προχωρήσετε στην επισκευή της συσκευής σας το ποσό αφαιρείται από το τελικό σύνολο.

Καλέστε μας για Επισκευή - Service - Τοποθέτηση - Συντήρηση

Συντήρηση πλυντηρίου πιάτων

Η συντήρηση που μπορούμε να κάνουμε στην συσκευή μας είναι μια φορά στους τρεις μήνες να χρησιμοποιούμε τα ειδικά καθαριστικά που προτείνει ο κατασκευαστής της εκάστοτε συσκευής.

Το πλυντήριο πιάτων δεν ζεσταίνει το νερό:

Πιθανόν το πρόβλημα να βρίσκεται στην αντίσταση ή να έχει πρόβλημα η πλακέτα.

Το πλυντήριο πιάτων δεν βγάζει τα νερά:

Μπορεί να οφείλεται στην αντλία του πλυντηρίου ή να σας εχει βουλώσει το σιφώνι του νεροχύτη.

Το πλυντήριο πιάτων δεν παίρνει νερό:

Εάν η παροχή του νερού δεν έχει κάποιο πρόβλημα τότε η πιθανότερη αιτία είναι η βαλβίδα νερού ή κάποιο πρόβλημα στην πλακέτα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:

 ... και στην υπόλοιπη Αττική

Η εταιρία μας είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα για την επισκευή - service του πλυντηρίου πιάτων σας.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε επισκευές πλυντηρίου πιάτων: Pitsos - Siemens - Bosch - Neff - Brandt καθώς και άλλους κατασκευαστές.