ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ 15€ ΕΥΡΩ

Κλιματιστικό

Τα τελευταία χρόνια το κλιματιστικό / air condition έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας αφού πλέον εκτός από την ψύξη στον χώρο μας το χρησιμοποιούμε και για την θέρμανση.

Από την συνεχή χρήση του όμως καθιστάται απαραίτητη η συντήρησή του, ο έλεγχος καλής λειτουργίας και ο καθαρισμός του, καθώς ο αέρας που διοχετεύεται στον χώρο μας, καταλήγει να τον αναπνέουμε εμείς και η οικογένειά μας

Πέρα όμως από την περιοδική συντήρηση, το κλιματιστικό μπορεί να εμφανίσει κάποια βλάβη!

Και σε αυτή τη περίπτωση, η εταιρία μας διαθέτει τεχνικούς οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία σε τέτοιου είδους επισκευές και θα δώσουν άμεση λύση κάνοντας διάγνωση στον χώρο σας και καθοδηγώντας σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επισκευή. Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Αναλαμβάνουμε επισκευές σε όλη την Aθήνα και τα προάστια.

Το κόστος του ελέγχου-διάγνωσης είναι 15€ + Φ.Π.Α. Εάν προχωρήσετε στην επισκευή της συσκευής σας το ποσό αφαιρείται από το τελικό σύνολο.

Καλέστε μας για Επισκευή - Service - Τοποθέτηση - Συντήρηση

Συντήρηση κλιματιστικού:

Το κλιματιστικό σας χρειάζεται μια ετήσια συντήρηση από εξειδικευμένο τεχνικό για τον έλεγχο των μηχανολογικών και ηλεκτρονικών διατάξεων του και για τον καθαρισμό των στοιχείων και των φίλτρων του ώστε να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του και την υγιεινή απόδοση αέρα στον χώρο που αναπνέουμε.

Η συντήρηση περιλαμβάνει τις κάτωθι εργασίες

  • Καθαρισμό εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας με τα κατάλληλα οικολογικά και αντιμικροβιακά καθαριστικά

  • έλεγχος φρέον και πλήρωση του κλιματιστικού με την απαιτούμενη ποσότητα

  • Έλεγχος καλής λειτουργίας στα υπόλοιπα μέρη του κλιματιστικού

Δεν έχει καλή απόδοση:

Βεβαιωνόμαστε ότι είναι επιλεγμένη η επιθυμητή λειτουργία στο χειριστήριο ελέγχου ( ψύξη – θέρμανση) και η ανάλογη θερμοκρασία και ελέγχουμε τα φίλτρα μας κάτω από το καπάκι του κλιματιστικού ότι είναι καθαρά. Εάν δεν λυθεί το πρόβλημα χρειάζεται η επίσκεψη από εξειδικευμένο τεχνικό.

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ:

 ... και στην υπόλοιπη Αττική

Η εταιρία μας είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα για την επισκευή - service του κλιματιστικού σας.