ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ


ΜΟΝΟ

15 ΕΥΡΩ

210 2638884


694 5592974


K
λιματιστικό

Τα τελευταία χρόνια το κλιματιστικό έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας αφού πλέον εκτός από την ψύξη στον χώρο μας το χρησιμοποιούμε και για την θέρμανση.

Από την συνεχή χρήση του όμως καθιστάτε απαραίτητη η συντήρησή και ο έλεγχος καλής λειτουργίας και καθαρισμού του, καθώς ο αέρας που διοχετεύεται στον χώρο μας καταλήγει να τον αναπνέουμε εμείς και η οικογένειά μας. Αναλαμβάνουμε επισκευές-service σε όλη την αθήνα κ τα προάστια της.


Η συντήρηση περιλαμβάνει:

- Καθαρισμό εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας με τα κατάλληλα οικολογικά και αντιμικροβιακά καθαριστικά

-ελεγχος φρέον κ πλήρωση του κλιματιστικού με την απαιτούμενη ποσότητα

-  έλεγχος καλής λειτουργίας στα υπόλοιπα μέρη του κλιματιστικού


Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να αναλάβουν της εργασίες :

  • Τοποθέτησης

  • Επισκευής

  • Συντήρησης - Καθαρισμού

κάνοντας διάγνωση στον χώρο σας και καθοδηγώντας σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Συντήρηση κλιματιστικού:


Το κλιματιστικό σας χρειάζεται μια ετήσια συντήρηση από εξειδικευμένο τεχνικό για τον έλεγχο των μηχανολογικών και ηλεκτρονικών διατάξεων του και για τον καθαρισμό των στοιχείων και των φίλτρων του ώστε να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του και την υγιεινή απόδοση αέρα στον χώρο που αναπνέουμε.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ

Συχνά Προβλήματα Κλιματιστικού:

Δεν έχει καλή απόδοση: Βεβαιωνόμαστε ότι είναι επιλεγμένη η επιθυμητή λειτουργία στο χειριστήριο ελέγχου ( ψύξη – θέρμανση) και η ανάλογη θερμοκρασία και ελέγχουμε τα φίλτρα μας κάτω από το καπάκι του κλιματιστικού ότι είναι καθαρά. Εάν δεν λυθεί το πρόβλημα χρειάζεται η επίσκεψη από εξειδικευμένο τεχνικό. Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Η εταιρια μας ειναι διπλα σας με ενα τηλεφωνημα για την επισκευη-service του κλιματιστικου σας

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ: Ιλιον, Περιστερι, Καματερο, Αγιοι Αναργυροι, Πετρουπολη,Νεα Φιλαδελφεια, Μεταμορφωση, Νεο Ηρακλειο, Σεπολια, Αθηνα, Ταυρος, Αιγαλεω, Νικαια, Κορυδαλλος, Πειραιας, Καλλιθεα, Νεα Σμυρνη, Παλαιο Φαληρο, Κηφισια, Ψυχικο, Νεο Ψυχικο, Εκαλη, Νεα Ερυθραια, Μαρουσι, Χαλανδρι.